Стартира Летен университет '2017

Спортни умения, образователни лекции и тренинги ще съберат близо 500 студенти и тази година в к.к. Албена. В рамките на една седмица, от 23 до 29 август 2017 година, Националното представителство на студентските съвети ще проведе XV-то поредно издание на "Летен университет".

Участниците в „Летен университет" ще имат възможност да представят своите университети в следните спортни дисциплини: плажен футбол, плажен волейбол, стрийт баскетбол, плажен тенис, плуване, плажна лекоатлетическа щафета, плажна щафета, дърпане с въже, плажен крос, трибой – шах, табла и покер.

Всеки студент, който желае да участва в проекта, следва да подаде заявление в срок до 07 Август 2017 година по електронна поща.

Поредното издание на „Летен университет" ще се проведе в периода от 23 до 29 Август 2017г. с домакин - курортен комплекс "Албена". За повече информация посетете интернет сайта на проекта: www.summer.npss.bg

Стъпки за записване на участниците в Летен университет '2017:

  1. Попълване на груповата или индивидуална форма за участие в Летен университет '2017. Формата се изпраща на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с краен срок до 07 август 2017 година. 
  2. Заплащане на таксата за участие става със срок до 09 август 2017 година. Сумата следва да бъде преведена по сметка на НПСС с основание :Летен университет 2017.
  3. Следете информацията за участието Ви в проекта в страницата ТУК
  4. Настаняването в хотела започва на 23 август 2017 година след 14:00 часа на специализираната рецепция за Летен университет. В рамките на настанителната кампания се получава комплект с рекламни материали и подробна информация. Участниците с индивидуална форма могат да се обръщат за всякакви въпроси към организаторите на тел. 0882 971 000 и 0882 971 008
  5. Освобождаването на стаите на 29 август 2017 година става до 12:00 часа.

Снимка на Национално представителство на студентските съвети.

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…