В продължение на две години ще имаш възможност да допринасяш за каузата за равен достъп до качествено образование, докато развиваш и собствените си лидерски умения. Виж какво друго ще преживееш по време на участието си в нашата програма.

Социален принос

Каузата на Заедно в час е дългосрочно обвързана с подобряване на образователната система и осигуряване на достъп до възможности на деца от непривилегировани семейства и общности. Като участник в програмата Заедно в час, ти пряко ще допринасяш за постигането на тази цел и ще може лично да виждаш как учениците ти откриват нови хоризонти и възможности пред себе си. След успешно завършване на програмата ще имаш подкрепата на цялата ни общност да се развиваш в посока, която пряко или косвено подпомага каузата ни – равен достъп до качествено образование за всяко дете. Може да правиш това както чрез директна работа в училище, така и през различни инициативи на регионално ниво, социално предприемачество и други.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК

Оценете
(1 глас)
Прочетена 5594 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…