Представители на ръководството на Национално студентско сдружение за образователен обмен – AIESEC се срещнаха с екипа на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Срещата на двете национални организации е по инициатива на ръководството на НПСС и се провежда във връзка с водената национална политика от представителството на студентите в България, която налага новата си визия на управление, градяща се на основата на прозрачност и партньорство с НПО сектора.

Зам.-председателят на НПСС Лидия Даскалова и Нора Ангелова от Изпълнителния съвет на организацията участваха в двустранната среща, на която бяха обсъдени възможностите за съвместно партньорство между двете национални организации. По време на работната среща двете страни успяха да обсъдят и общата визия за образователен обмен на студентите, идващи в България, и тези, които заминават от страната ни.

Следвайте ни във facebook

Разговорът, проведен в офиса на Националното представителство на студентските съвети, е поредната среща на представителите на студентските съвети, която се провежда в сградата на Националния студентски дом, където и AIESEC развива своя център за международно сътрудничество.

AIESEC е най-голямата световна младежка организация, която се стреми да създаде лидерско движение. Ръководи се изцяло от млади хора. Мисията на AIESEC е мир и оползотворяване на човешкия потенциал.

Оценете
(2 гласа)
Прочетена 432 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…