Защо да кандидатствате за стажант при нас?

Ще имате възможност да разберете как се създават, реализират и популяризират корпоративните и социално-отговорни проекти на bTV Media Group.

Ние Ви каним да станете част от организирането на най-мащабната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“, като двигател за провеждане на инициативата във Вашия град.
Като млади местни лидери, ще имате възможност да дадете добър пример на съгражданите Ви, колегите в университета, близки и приятели. Ще разчитаме на Вас да бъдете да бъдете главни координатори и организатори на доброволчески инициативи на регионално ниво.
Стажът развива уникални професионални умения и създава ценен опит чрез регулярни дистанционни обучения и семинари, проведени от изявени специалисти в различни области от партньорската мрежа на „Да изчистим България заедно“.

Задължения на стажантите:
Основното задължение на стажантите е да съдействат на екипа на „Да изчистим България заедно” в ежедневната му работа като:
• Популяризират дейностите на инициативата сред местната общност - бизнес и неправителствен сектор;
• Да комуникират и презентират кампанията на тематични събития и мероприятия в региона;
• Активизират и обединяват доброволчески групи за различни сфери и координация с отговорните местни институции;
• Организират, координират и провеждат доброволчески акции;
• Попълват и предават към екипа на кампанията „Да изчистим България заедно“ данни за текущи активности .

Продължителност на стажа:
Стажът е с продължителност 3 месеца. През този период кандидатите трябва да бъдат на разположение от региона, за който кандидатстват. Стажът предоставя на кандидатите възможност да придобият ценен опит и професионални умения и се заплаща.

Изисквания към кандидатите:
• студенти (или младежи с активен интерес) в следните области: маркетинг, връзки с обществеността, журналистика или друга хуманитарна специалност;
• отлична езикова култура;
• много добри организационни умения;
• отлична компютърна грамотност
• Вакантни позиции за областите: Благоевград, Велико Търново, Враца-Монтана, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Смолян, Софийска област, Ст.Загора, Сливен-Ямбол, Шумен, Хасково;

Притежаването на предишен професионален опит не е задължително.

ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Документи за кандидатстване:
Всички, които проявяват интерес към позицията, могат да кандидатстват до 31.05.2019 г., като изпратят автобиография, адресирана до Мария Лазарова, Мениджър социални кампании и старши бранд мениджър, за кампанията „Да изчистим България заедно”.

E-mail адрес за изпращане на документи: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Моля да посочите в имейла си, че кандидатствате за стажантска програма в отдел Маркетинг на bTV Media Group.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 417 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…