В рамките на европейското издание на световната серия от събития Webit в София на 14 май 2019 година организаторите от Webit.Foundation отправят покана към ученици и студенти от цялата страна да посетят изложението на 14 май 2019 г. от 18,30 часа до 20,30 часа в Националния дворец на културата, зала 1, за да се запознаят с някои от най-големите съвременни технологични изобретения като: хуманоидни роботи, футуристични системи за живот и транспорт между планетите, персонални летателни системи, робот, съдържащ биологически компоненти – киборг, бионични протези и други хардуерни и софтуерни подобрения за хора, виртуални хирургически операции и бъдещето на медицината.

Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и Министерството на образованието и науката са съорганизатор на събитието.
За да потвърдят присъствието си на Webit.X и Webit.Awards – учениците/студентите е необходимо да се регистрират онлайн най-късно до 8 май 2019 г. на адрес: https://www.webit.org/webitx/760 
Регистрацията е чрез персонален код, който може да получите след регистрация на линк: https://forms.gle/V94G23fFm3Mk12RVA 

Желаещите да участват е необходимо да попълнят формата по-долу и в края на всеки календарен ден с обратно съобщение ще получат персонален код, с който ще се регистрират.
Имайте предвид, че всеки код е персонален и може да се използва само веднъж.
Кодът е валиден до 08 май, след което ще бъде деактивиран и негоден за регистрация. Моля, всички регистрации да бъдат извършени преди посочената дата.
Проектът ще бъде организиран и финансиран от фондация Webit.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 1554 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…