Зам.-председателят на Национално представителство на студентските съвети Васил Силяновски е част от българската делегация, участваща в Европейската младежка конференция в контекста на Румънското председателство на Съвета на ЕС.

Европейската младежка конференция е в рамките на Младежки диалог на ЕС и Тройното председателство на Съвета на ЕС – Румъния, Финландия, Хърватия и се провежда в периода 25-28 март 2019 година в Букурещ, Румъния.

Във форумът участват още представители на Министерство на младежта и спорта, Национален младежки форум и др. неправителствени организации.

Васил Силяновски е заместник-председател на Националното представителство на студентските съвети с ресор международна дейност и делегат с право на глас на България в Европейския студентски съюз.
През 2018г. заедно с екипа на НПСС защитава домакинство за организиране на Общо събрание на Европейския студентски съюз, което ще се проведе през м. Май 2019 година в София.
Представител е на България в групата за имплементиране на Болонския процес, с който се запознава благодарение на работата си в Европейския студентски съюз.

Оценете
(2 гласа)
Прочетена 547 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…