Национален студентски дом за поредна година ще бъде партньор на Национално представителство на студентските съвети по време на тазгодишното XII-то издание на „Студент на годината“2018.

Директорът на студентския дом г-н Христиан Даскалов ще предостави награди за принос в развитието на националните студентски политики. Кои ще са отличените в тази специална категория ще разберем по време на официалната церемония по награждаване на призьорите в началото на месец Декември 2018.

Очакваме Вашите кандидатури до 22 ноември 2018 година. За повече информация относно конкурса разгледайте на електронния адрес : http://www.studentnagodinata.eu/

Националният приз „Студент на годината” се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Поредното XII-то издание на Националния приз "Студент на годината" ще се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката д-р Красимир Вълчев.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават.

Оценете
(3 гласа)
Прочетена 821 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…