Председателят на Национално представителство на студентските съвети Яна Вангелова присъства на първата открита изложба със съдействието на НПСС, която беше в партньорство със Столична община.

Изложбата на Иван Кашлаков се организира от Националното представителство на студентските съвети за първи път и има за цел да покаже творбите на младия художник, който спечели призова награда в категория "Изкуства" на Националния конкурс "Студент на годината". Събитието уважиха общински съветници от Столична община, представители на Мнистерство на младежта и спорта, колеги и приятели на Иван.

Изложбата беше открита вчера, 09 Ноември 2017 година, в галерията на Триъгълната кула на крепостта "Сердика" и бе именувана "Артистичен Хаос".

Изложбата може да бъде посетена до 20 Ноември 2017 година.

Студент на годината

В обръщението си към гостите Иван разкри своите чувства към изкуството: "В началото бе мисълта. След нея дойде зарядът, а след това дойде и хаосът на четката".

Оценете
(1 глас)
Прочетена 467 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…