Председателят на Национално представителство на студентските съвети Даниел Парушев присъства на тържествената церемония на Висше транспортно училище „Тодор Каблешков” , на което се връчиха дипломите на Випуск`2020 в образователно-квалификационна степен „магистър”.

Снимки от събитието
Прекрасният слънчев ден събра пред трибуната над 150 абсолвенти, техните преподаватели, близки и приятели.
Събитието по традиция започна с посрещане знамето на училището, след което с поздравления към дипломантите се обърнаха ректорът на ВТУ проф. д-р инж.-икон. Даниела Тодорова, зам. министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев и Даниел Парушев – председател на Националното представителство на студентските съвети в България.
По стара академична традиция абсолвентите хвърлиха шапките си високо нагоре, накъдето са устремени техните мечти и надежди.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 345 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…