Поредна среща на екипа на Национално представителство на студентските съвети с академичните ръководства беше осъществена с домакин ректора на Висше строително училище „Любен Каравелов” в град София.

Представители на ръководството се срещнаха с ректора на Висше строително училище „Любен Каравелов”. Делегацията в състав: Даниел Парушев – Председател на НПСС, Лора Крашевска от Изпълнителния съвет на организацията и Мартина Стоянова от състава на Контролния съвет на НПСС участваха в работна среща с ректора и председателя на Студентския съвет на висшето училище.
Срещата, инициирана от студентите, се проведе във връзка с водената от НПСС политика за подобряване на диалога с висшите училища и прозрачността на работата на НПСС. По време на срещата домакините от ВСУ споделиха пред гостите, че във висшето училище в рамките на учебната година се обучават близо 700 студенти, а с оглед на извънредното положение семестърът е бил удължен с един месец.
По време на разговора ректорът на висшето училище се похвали и с широк кръг от партньорска мрежа по програма Еразъм, включваща 27 държави.
В рамките на срещата двете страни коментираха и съвместно бъдещо партньорство и сътрудничество, с което да се работи върху повишаване качеството на образованието и социалната среда за студентите.
От своя страна студентският съвет благодари за подкрепата и доброто сътрудничество на ръководството на НПСС и възможността за провеждане на срещата

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 536 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…