Днес, 24 юни 2020 година, академичното ръководство на Военна академия „Г. С. Раковски“ беше домакин на работна среща с ръководството на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България. Представителите на НПСС споделиха амбицията си да работят активно в посока на защита интересите на студентите в България и популяризиране дейността на организацията, което е част от платформата на ръководството в мандатна програма 2020-2022 година.

Началникът на Академията генерал-майор д-р Груди Ангелов представи възможностите за обучение във Военна академия, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, наложено от новите условия за неразпространение на Covid-19, както и предизвикателствата в провеждащата се кандидатстудентска кампания 2020.
На срещата бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм+, професионалната реализация на випускниците и обновената инфраструктура на Военна академия "Георги С. Раковски".
След срещата представителите от НПСС разгледаха района на Академията и останаха очаровани от поддържаната база и осигурените условия за обучение.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 399 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…