Академичното ръководство на Висше транспортно училище „Тодор Каблешков” беше домакин на работна среща с представители на Националното представителство на студентските съвети в България. Председателят на НПСС Даниел Парушев и Лора Крашевска от Изпълнителния съвет на НПСС бяха на посещение във висшето училище.

Представителите на НПСС споделиха своята амбиция да работят активно в посока защитаване на интересите на студентите в България и да популяризират дейността на своята организация, което е част от платформата на ръководството в мандатна програма 2020-2022 година. От своя страна ректорът на ВТУ проф. д-р Даниела Тодорова и двамата заместник ректори проф. д-р Николай Георгиев и проф. дтн Петър Колев представиха възможностите за обучение във висшето училище, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, предизвикателствата в кандидатстудентската кампания. Бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм, практическите стажове, професионалната реализация на випускниците, състоянието на студентските общежития и материално-техническата база на ВТУ. След срещата студентите от НПСС разгледаха част от кампуса на училището и останаха очаровани от добре поддържаната база и осигурените за студентите на ВТУ отлични условия за обучение.

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 291 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…