Ректорът на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” проведе среща с председателя на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Яна Вангелова. Повод за срещата бе предстоящото заседание на Общото събрание на НПСС, което ще се проведе в периода 15-17 февруари в Свищов, с домакин Студентски съвет при Стопанска академия.

В срещата с ректора – доц. д-р Иван Марчевски, участваха още Станислав Иванов – член на Контролния съвет на НПСС, Никита Йорданов – председател на Студентския съвет и членове на СС – Свищов. Сред обсъжданите въпроси между представителите на НПСС и домакините, бяха и актуални проблеми на обучението на студентите в Стопанска академия „Д. А. Ценов”.

Заседанието на Общото събрание на НПСС, в което членуват и представители на Студентски съвет – Свищов, е с проекто-дневен ред от девет точки. Годишни доклади за 2018 г. ще изнесат председателите на НПСС и на Контролния съвет, а членове на Общото събрание ще представят предстоящи инициативи на висшите училища. Предстои да бъдат приети план за дейността и проекто-бюджета на НПСС за 2019 г.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 658 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…