Национално представителство на студентските съвети в Република България проведе поредна среща с обучаващите студенти, приети в България по Постановление на Министерски съвет №103 и 228.

Срещата, организирана от Националното представителство на студентските съвети организира провеждането на втора среща на студенти, приети по Постановление на Министерски съвет № 103 и № 228.

Събитието се е провело вчера, 23 Ноември 2018 година, в зала „Галерия” на Национална художествена академия. На събитието е участвала доц. Мария Фъртунова, която е експерт в сферата на висшето образование и образователните програми. 

Председателят на НПСС представи дейността на националната студентска организация в България и информира студентите за дейностите и проектите, в които могат да се включат. Вангелова запозна участниците във форума с възможността да се обръщат към екипа на НПСС по всички въпроси, които касаят студентските права, интереси и отношения. В края на срещата всички участници се обединиха около идеята, че подобни срещи в бъдеще ще бъдат превърнати в традиция. 

Оценете
(1 глас)
Прочетена 478 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…