За поредна година г-жа Милена Дамянова - председател на Парламентарната комисия по образование и наука към 44-то Народно събрание ще бъде партньор на XII-тото издание на Национален приз „Студент на годината“ 2018.

Госпожа Дамянова неведнъж е давала подкрепата си както към проектите и инициативите на Национално представителство на студентските съвети, така и към други активности, касаещи студентите, младежта, тяхното образование и добрата им реализация.

Председателят на Комисията по образование и наука ще връчи награда на призьорите в категорията "Хуманитарни науки", по време на официална церемония по награждаване, която ще се състои в град София през декември 2018 година.

Очакваме Вашите кандидатури до 22 ноември 2018 година. За повече информация относно конкурса разгледайте на електронния адрес : http://www.studentnagodinata.eu/

Националният приз „Студент на годината” се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Поредното XII-то издание на Националния приз "Студент на годината" ще се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката д-р Красимир Вълчев.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават.

За първа година се приемат и кандидатури в категория "Студент с българско гражданство, обучаващ се извън границите на Република България".

Оценете
(1 глас)
Прочетена 708 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…