Националното сдружение „Младежки глас- клон София” стартира проект „Младежко пред-приемачество – първи стъпки към успеха”, който е финансиран от Национална програма за младежта към Министерство на младежта и спорта.

Целта на проекта е да запознае млади хора между 16 и 29 години в тънкостите на бизнеса. В края на обучението те ще могат сами да изготвят и да прилагат научените стратегии за раз-витие на нов бизнес.
Проектът включва 4 модула на обучение. 35 участника, ще имат възможност да се обучават и добият практически умения. Освен умението за създаване на бизнес план, всички младежи ще участват в дискусия с представители на бизнеса, както и ще получат удостоверение за получените знания. Обучението ще се проведе на 18 и 19 декември от 09:00 ч. в Община Студентски град, а участието е проекта е напълно безплатно.

В момента желаещите могат да попълнят анкетата за участие от ТУК

Партньори на проекта са Дамски дипломатичен клуб, район „Студентски” към Столична община, Национално представителство на студентските съвети в България, Национален младежки форум и Център за учебно-тренировъчните фирми към МОН, откъдето ще бъдат осигурени лектори.

Оценете
(2 гласа)
Прочетена 979 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…